INSTALIZA

BRT Hartner

Home / BRT Hartner

BRT Hartner

Desfăcător de saci

BRT HARTNER BO

Desfăcător de saci pentru deschiderea și golirea pungilor de plastic precum și pentru transferul dozat al materialului.
Deșeurile menajere sau din ambalaje din instalația dvs. de sortare sunt livrate complet sau parțial în saci?

Căutați o modalitate ieftină de a deschide și de a goli sacii? Nu doriți ca materialul să fie mărunțit, rupt sau comprimat? Componentele uscate și umede nu trebuie amestecate? Totuși, este indispensabil un transfer dozat al materialului slăbit la instalația ulterioară de sortare și tratare? Atunci vă recomandăm modelele din seria noastră de desfăcătoare de saci BRT HARTNER BO.

De mai bine de 25 de ani, clienții industriei de sortare și tratare a deșeurilor mizează pe Desfăcător de saci al mărcii BRT HARTNER. Peste 600 dintre aceste mașini sunt în funcțiune pe piață. Vedeți singur cât de eficient și de ieftin poate fi un proces de tratament atunci când este inițiat cu aparatul potrivit!

Buncărul de alimentare și de dozare integrat al dispozitivului de deschidere a sacilor BRT HARTNER BO poate fi alimentat cu saci de plastic cu încărcătorul pe roți sau bandă. Buncărul poate fi chiar supraumplut. Perioadele lungi de compensare prin volume mari sunt o condiție prealabilă pentru a elibera personalul stației.

Podeaua mobilă instalată, transferă materialul în tamburul de rupere, inima desfăcătorului de saci. Jumătățile tamburului antrenate separat generează o primă mișcare relativă. Alimentarea continuă a tamburului de rupere de către buncărul de alimentare asigură cele mai mari rate de deschidere și golire. Se evită eficient mărunțirea materialului, ruperea cartonului, comprimarea conservelor și a dozelor, formarea de părți fine inutile și amestecarea materialului umed și uscat.

Partea din spate a tamburului de rupere are așa-numitele brațe de prindere. Acestea asigură contactul continuu între tamburul de rupere și sacii de plastic. Distanța dintre brațele de prindere și tambur se micșorează în jos. Presiunea de strângere prestabilită poate fi modificată. Brațele de prindere evacuează materialul disruptiv compact prin ridicarea și îndepărtarea de tambur. Trecerea prin canalul dinamic este a doua mișcare relativă pentru material. Ambele mișcări relative asigură deschiderea fiabilă a sacilor și desfacerea conținutului.

Degetele de rupere de pe tambur și triunghiurile de rupere de pe brațele de prindere sunt instrumentele desfăcătorului de sac BO. Acestea sunt concepute pentru a deschide sacii, evitând în același timp înfășurările pe tambur pe cât posibil. Uneltele sunt fabricate din oțel rezistent la uzură și pot fi prevăzute cu un strat special dacă este necesar. Acest design special triplează durata de viață în comparație cu designul convențional.

Desfăcător de saci pentru pungi mici de plastic

BRT HARTNER BOS

Deschiderea și golirea sacilor și pungilor mici de plastic
În calitate de operator al unei instalații de compostare și/sau biogaz vă confruntați din ce în ce mai frecvent cu problema că biomasa este livrată în pungi de plastic, saci sau alte ambalaje non-organice?

Acest lucru este mai ales problematic atunci când alimentele organice, deșeurile de bucătărie etc. ar trebui să producă atât materiale, cât și energie. Căutați o soluție pentru a deschide eficient pungile sau ambalajele de plastic pentru a le îndepărta de pe material? Nu mai căuta. Desfăcătorul de saci BRT HARTNER BOS deschide și golește eficient și fiabil pungile de plastic deosebit de mici și, prin urmare, este alegerea potrivită pentru cerințele dumneavoastră.

Conceput pentru aplicarea în sectorul deșeurilor organice
Desfăcătorul de saci pentru pungi mici de plastic BRT HARTNER BOS este o mașină special concepută pentru o aplicație în sectorul deșeurilor organice. Așa cum este cazul tuturor desfăcătoarelor de saci marca BRT HARTNER, BOS nu sfărâmă materialul. După deschiderea și golirea pungilor și a sacilor de plastic, bucățile de folie sunt suficient de mari pentru a fi eliminate în procesul ulterior.

Bag Opener BOS economisește foarte mult spațiu. Materialul poate fi alimentat direct în buncărul integrat. Acest lucru este deosebit de convenabil în cazul unei refaceri a instalației existente. Cu toate acestea, pentru stocarea materialului pentru un interval mai lung, recomandăm buncărul nostru suplimentar de alimentare și dozare. Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați!

Un fel de tambur de rupere cu autocurățare
Costurile reduse de întreținere și curățare joacă un rol din ce în ce mai important în instalațiile de tratare și sortare. Bag Opener BOS se caracterizează prin designul său extrem de robust și rezistent la uzură. Schimbarea direcției de rotație asigură un fel de autocurățare a tamburului de rupere. În plus, uneltele de rupere pot fi echipate cu un strat de finisare special și extrem de durabil. Acest lucru previne eficient perioadele lungi de oprire în timpul întreținerii.

Permiteți-ne să rezumam rapid cerințele dumneavoastră: Deschiderea și golirea pungilor mici de plastic umplute cu deșeuri biologice. Folia este ulterior separată de deșeurile biologice printr-o simplă filtrare. Materialul afânat și uniformizat este apoi transferat la următoarele procese de tratare.

Separator balistic

BRT HARTNER BS

Separatorul balistic BRT HARTNER BS este cea mai bună alegere pentru un proces de sortare eficient la costuri reduse și cu disponibilitate ridicată.

Separă materialul în trei fracții. Procesul de separare se face într-un singur pas. Mișcarea paletelor pune materialul de alimentare în vibrație pentru o direcție de transport atât verticală cât și orizontală. Accelerația verticală amestecă bine materialul, ceea ce duce la o separare excelentă și dă o calitate ridicată a cernei.

Separatorul balistic BS separă materialul pe baza capacității de urcare și a comportamentului balistic neregulat al componentelor. Obiectele rulante și voluminoase, pietrele, sticlele și alte corpuri goale se supun principiului balistic și se deplasează la capătul inferior al mașinii (3D) unde sunt descărcate. Materialul ușor și plat, foliile, textilele și hârtia migrează în sus, în funcție de capacitatea lor individuală de urcare, la preaplinul de la capătul superior al mașinii (2D). În timpul acestui proces, materia ușoară este aruncată în sus în mod repetat. Până când materia aterizează pe ecran, majoritatea resturilor fine care se lipesc de el (cum ar fi pământul umed sau praful) vor fi îndepărtate. O a treia fracție se realizează ca fracțiune de sită prin perforarea sitei pe palete. Dimensiunea grilei de sită poate fi aleasă în funcție de material.

Viteza de transport, separarea balistică și nivelul de amestecare a materialului pot fi ajustate prin modificarea vitezei de rotație. O precizie de separare de până la 90% poate fi atinsă cu separatorul balistic BRT HARTNER.

Rulmenti speciali
Separatorul balistic convinge prin designul său robust al mașinii pentru funcționare continuă, prin varietatea sa mare pentru diferite tipuri de aplicații și cu rulmentul său special. Acești rulmenți sunt schimbabili fără a demonta arborele. Nu este necesar un arbore cotit cu întreținere ridicată. Sistemul-amortizor pentru fiecare paleta si sistemul central de lubrifiere completeaza acest clasificator balistic. Este disponibil în diferite modele de construcție, lățimi și lungimi variabile și cu mai multe tipuri de echipamente suplimentare.

Mașina este acționată de un motorreductor electric. Este furnizat și convertizorul de frecvență corespunzător. Transferul cuplului pe arborele cotit pe partea de ieșire se face de către palete. Grilele de sită sunt ușor de schimbat. Întreținerea clasificatorului balistic este ușoară prin deschiderile de întreținere care sunt asigurate cu întrerupătoare de siguranță.

 

Perforator PET

BRT HARTNER PS / PD

Pentru reducerea volumului material al sticlelor PET și al altor corpuri goale din plastic
Operați o stație de sortare pentru ambalaje ușoare din colectarea deșeurilor menajere?

La sfârșitul procesului de tratare doriți să presați sticlele PET și alte corpuri goale din plastic cu o presă de balotat sau un recipient de compactare? Căutați o soluție pentru pregătirea optimă a materialului pentru procesul de presare? De exemplu, lăsați aerul și lichidele să iasă din materialul de ambalaj ușor? Această sarcină importantă poate fi gestionată de perforatoarele noastre PET BRT HARTNER PS / PD!

Perforatorul pentru material PET de la BRT HARTNER este echipat cu un tambur rotativ cu cuțite robuste, un motorreductor electric, o clapă de prindere (mecanism de presare) și un cadru. Sticlele și corpurile goale sunt prinse și trase într-un spațiu dintre clapeta de prindere și tambur. Distanța este redusă, astfel încât containerele nu sunt doar perforate, ci și comprimate. Aerul și lichidele pot scăpa. Sticlele și recipientele sunt acum reduse în volum și nu se mai pot rula, ceea ce facilitează tamponarea și transportul materialului. Buncărele de colectare pot găzdui cantități mari de material. Banda transportoare este utilizată mai eficient, astfel încât presa de balotat poate fi umplută mai rapid. Dacă este necesar, pe clapeta de prindere poate fi montată o bară de contracuțite pentru a permite mașinii să perforeze și sticle foarte mici.

Cuțitele Perforator sunt fabricate din oțel rezistent la uzură și pot fi reascuțite. Sunt suficient de robuste pentru a folosi mașina și ca concasator de sticlă sau pentru cutii de aluminiu. Nici obiectele străine sau perturbatoare din material nu reprezintă o problemă.

Reducerea volumului materialului
Perforatorul PET poate fi încorporat într-un jgheab de descărcare a unei linii de sortare manuală sau montat deasupra unei benzi mobile de alimentare la o presă de balotat. Pot fi realizate și mașini de sine stătătoare cu jgheaburi de alimentare și substructură. Perforator este disponibil în trei lățimi de lucru diferite și, de asemenea, ca o mașină dublă (Duble Perforator BRT HARTNER PD).

Cu Perforatoarele PS / PD volumul materialului poate fi redus cu mai mult de 30 %. Costurile reduse de investiție, precum și durata de viață lungă a acestuia facilitează în plus decizia!

Ciur cu tambur rotativ staționar

BRT HARTNER SD

Pentru cernerea materialului și separarea în diferite fracții de ieșire
Operați o instalație de sortare mecanică?

După alimentarea dozată, pre-mărunțire sau desfacerea sacilor doriți ca materialul să fie împărțit în mai multe fracții? Doriți să separați fracția fină de impuritățile mari și materialul perturbator într-un singur pas pentru a facilita sortarea materialului reciclabil? Doriți ca materialul să fie afânat și să aibă un flux de material uniform și măsurat? Atunci ați găsit mașina potrivită ciurul staționar cu tambur rotativ BRT HARTNER SD!

Tamburul de cernere separă materialul în fracții de dimensiuni diferite. În acest fel pot fi produse până la patru fracții granulometrice. Materialul de intrare adecvat este, de exemplu, deșeurile menajere, deșeurile biologice, compostul, combustibilul derivat din deșeuri, deșeurile comerciale sau deșeurile de construcții. Tipul de deșeu, rata de debit solicitată și dimensiunea necesară a particulelor definesc dimensiunea echipamentului și dimensiunea perforațiilor tamburului.

Mișcarea de rotație a tamburului transferă un nivel ridicat de energie cinetică asupra materialului. Acest lucru are ca rezultat o afânare completă a deșeurilor cu un rezultat ideal de separare. În special în cazul componentelor plate, ciurul staționar BRT HARTNER SD prezintă caracteristici excelente de separare.

Design robust
Plăcile de tablă interschimbabile ale ecranului staționar cu trommel sunt proiectate fie cu găuri rotunde, fie dreptunghiulare, precum și o protecție suplimentară la înfășurare pentru diferite tipuri de material. Această caracteristică distinge sitele 3D ale mărcii BRT HARTNER. Pot fi instalate echipamente suplimentare, cum ar fi cuțite de rupere, acceleratoare și mixere, pentru a influența și îmbunătăți rezultatele cernerii. Corpul robust al tamburului, cu căi de rulaj prelucrate mecanic, este antrenat de roți rezistente.

Construcția robustă și rezistentă la uzură din tablă de oțel a ciurului SD convinge, de asemenea, în ceea ce privește longevitatea și durabilitatea. Ușile mari de întreținere facilitează accesul ușor la toate componentele care ar putea necesita inspecție. Optați astăzi pentru ciurul staționar cu tambur rotativ de la BRT HARTNER, iar întreruperile nedorite ale proceselor instalației dvs. cu perioade lungi de nefuncționare vor fi de domeniul trecutului!