INSTALIZA

Compost Systems

Home / Compost Systems

TracTurn

Întoarcere și mișcare laterală simultane
TracTurn a fost dezvoltat la maturitate în serie pe parcursul a mai mult de zece ani de utilizare în domeniu. Indiferent dacă sunt grămezi triunghiulare sau trapezoidale sau grămezi de masă, TracTurn poate manipula orice tip de șiruri de compost până la o înălțime de 2,3 m. Lățimea grămezii este practic irelevantă, iar TracTurn poate întoarce până la 3,7 m dintr-un șir de compost într-o singură cursă. Dacă șirul de compost este mai lat, sunt necesare mai multe curse.

Pentru a obține o capacitate de procesare de 2.000 m³/h, TracTurn necesită o putere de intrare de aprox. 200 kW. TracTurn necesită un tractor cu greutate suficientă și un sistem de mers înapoi. Dacă TracTurn este utilizat pentru mai multe instalații, tractorul poate fi folosit ca vehicul de tracțiune și pe drumurile publice.

TracTurn vă oferă astfel posibilitatea de a lucra fără distanțe între grămezi și stabilește noi standarde în utilizarea spațiului, optimizând astfel nu numai capacitatea de procesare, ci, la rândul său, propriul profit.

CMC ST 230 - 300 - 350

Întorcătorul clasic de compost, tras de tractor, aparține Compost Systems, precum Golful către Volkswagen. Am încorporat cunoștințele de peste 30 de ani de inginerie mecanică pentru compostare, precum și experiența practică a clienților noștri din întreaga lume în modelele noastre actuale.

Rezultatul vorbește de la sine: mașini robuste și sofisticate care îndeplinesc cerințele dure ale agriculturii și industriei.

În special în stadiul actual de evoluție a diferitelor modele CMC ST, rotorul nou dezvoltat prezintă îmbunătățiri semnificative față de modelele anterioare. Clienții noștri raportează creșteri drastice ale performanței și eficienței, cu 20 % mai multă putere și cu 20 % mai puțină putere necesară de la tractor, ceea ce duce la economii semnificative la stația de alimentare.
Dezvoltarea funcționează! Lucrăm constant la soluții de îmbunătățire a turnătorilor de compost în fiecare zi pentru a vă surprinde cu inovații care le fac mai bune, mai rapide, mai eficiente și mai ieftine.

CMC SF 200

Modelul ideal pentru plante mici și micro.
Întorcătorul de compost autopropulsat CMC SF 200 se mândrește cu o capacitate optimă de amestecare, operare simplă prin unitatea de control portabilă și cerințe minime de spațiu. Acționările electrice de înaltă calitate, cu zgomot redus, pe șenila de oțel și pe tamburul de întoarcere, țin generarea de zgomot la un nivel minim absolut. Opțional, un generator de energie de urgență poate fi utilizat pentru a opera CMC SF 200 pentru a fi independent de sursa de alimentare.