INSTALIZA

Haas Recycling

Home / Haas Recycling

Tocatoare

TYRON

Tocător primar pentru deșeuri universale

Un tocător primar robust, puternic și rezistent!

TYRON, tocătorul primar robust cu doi arbori impresionează prin performanțele sale puternice de până la 770CP (versiunea diesel) sau 2x160kW (versiunea electrică). Tocătorul primar este de obicei folosit ca primul echipament dintr-o linie de reciclare sau procesare. Viking-ul este soluția de mărunțire ideală și eficientă. Datorită alimentării agresive a materialului și tehnologiei inteligente HAAS cu dublu ax, maruntește cele mai dificile materiale. Două axe de mărunțire sunt acționate independent. Această tehnologie are multe avantaje. Cu acest tocator, puteti regla oricând viteza arborelui, sensul de rotație și timpii de inversare în funcție de material. Se evită înfășurarea firelor și a materialelor cu fibre lungi, randamentul este maximizat!

În comparație cu un tocător care funcționează sincron, HAAS TYRON reduce uzura și timpii de nefuncționare. Construcția solidă asigură o eficiență economică ridicată și o durată lungă de viață – cel mai vechi TYRON încă în funcțiune astăzi a atins deja peste 35.000 de ore de funcționare! Veți primi TYRON-ul dumneavoastră cu o configurație de scule potrivită optim. În funcție de cerințele și dorințele dumneavoastră, veți primi o unitate de rupere echipată corespunzător – în mod standard, uneltele de mărunțire sunt cu fața dură din fabrică!

Versiuni constructive: mobil diesel, mobil hybrid și staționar full-electric
Dimensiuni constructive: 1500, 2000, 2500 inclusiv cu sistem hidraulic ranforsat (varianta XL aproximativ 30% putere suplimentară)
Capacități de procesare: 15 – 100 tone/oră în funcție de materialul procesat

ARTHOS

Moară cu ciocane

Populara moară cu ciocane este disponibilă și într-o versiune mobilă. Pe șenile, mașina pentru mărunțirea fină a materialului pre-tocat se poate deplasa fără efort chiar și pe cel mai dificil teren!

Ca și versiunea staționară, acest Viking este echipat și cu jgheab balistic. Impuritățile, cum ar fi fierul, materialele neferoase etc., care intră în moara cu ciocane împreună cu materialul, sunt separate automat. Nu trebuie să opriți mașina separat pentru a îndepărta impuritățile, timpii de oprire sunt astfel reduși semnificativ la minimum și costurile, prin urmare, reduse! Un alt punct culminant al morii cu ciocane HAAS este schimbarea foarte simplă a sitei, deoarece mașina poate fi deschisă hidraulic. Operatorul are posibilitatea de a schimba coșul de cernere într-un timp foarte scurt și astfel de a varia dimensiunea materialului de ieșire.

În combinație cu pre-tocatorul TYRON, ARTHOS mărunțișează complet și rapid deșeurile de lemn, deșeurile verzi, combustibilii derivati din deșeuri și deșeurile din PVC la < 30-150 mm în orice locație.

Versiuni constructive: mobil diesel și staționar full-electric
Dimensiuni constructive: 1000-E, 1300-E, 1600-E, 2000-E în varianta electric staționară și 1600 în varianta mobilă
Capacități de procesare: 10 – 80 tone/oră în funcție de materialul procesat

HTH-HAZ

Drum chipper staționar

Tocatoarele cu tambur versatile sunt deosebit de demne de incredere și puternice datorită celor 30 de ani de experiență și competență.

Pentru a produce așchii de lemn de înaltă calitate, mașinile de tocat cu tambur vor fi personalizate pentru cerințele specifice ale clienților.

Materialul de prelucrat – trunchiuri, deșeuri de lemn de la gater sau coji de lemn – este alimentat orizontal la mașină. Alimentarea este posibilă printr-o alimentare vibrantă, precum și printr-o bandă transportoare.

Tocătoarele cu tambur și, dacă este cazul, componentele complementare, cum ar fi tehnologia de depozitare și transport, oferă soluții economice și eficiente pentru producția de așchii de lemn de înaltă calitate pentru producții mici, medii și mari.

Mașinile de tocat cu tambur HAAS convin datorită nevoilor reduse de energie, capacității mari de producție, efortului minim de întreținere, costurilor reduse de uzură și disponibilității constante și maxime.

Versiuni constructive: individual pentru fiecare proiect.

Tehnologii de cernere si separare

Soluțiile de separare cu discuri sau cu site vibrante sunt ideale pentru capacități mari de procesare în industria lemnului garantând produsul finit în proporție foarte mare. Capacitatea acestor echipamente diferă de la caz la caz și se dimensionează individual pentru fiecare client în funcție de nevoile personale.

Configurație mobilă tip hook-lift sau staționară.


Soluția de cernere cu tambur rotativ.

Fii convins de Siebo chiar și pe sol greu și umed, oferă caracteristici remarcabile. Soluțiile inteligente de detaliu vă oferă fiabilitate operațională, ușurință în service și utilizare.
Cerere excelentă a unei game largi de materiale.

Noul tambur rotativ Siebo este proiectat pentru utilizare pe site-urile de reciclare și eliminare a deșeurilor. Ciurul mobil se caracterizează prin construcția sa robustă și componentele de înaltă performanță, fiind foarte ușor de operat de către o singură persoană.

Chiar și versiunea standard a Siebo este plină cu multe opțiuni și caracteristici. Mașina poate fi personalizată în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. De exemplu, cu separator de materiale grosiere, tamburi magnetici etc. Transformați cu ușurință ciurul dvs. cu 2 fracții într-unul cu 5 fracții!

Tamburul de sortare rotativ este capabil să cearnă cele mai dificile materiale. Ciurul procesează în mod fiabil deșeurile menajere și industriale, compostul, scoarța, așchiile de lemn, materialele în vrac sau pământul excavat, alimentarea controlată a materialului în funcție de sarcină asigură cea mai bună utilizare posibilă a suprafeței mari de sortare. Tamburul de cernere, care este antrenat silențios de o curea de prindere și un lanț, poate fi înlocuit foarte ușor.

Datorită benzilor de evacuare pliabile hidraulic, ciurul este gata de funcționare în mai puțin de 5 minute. Peria rabatabilă hidraulic, care este o caracteristică standard, curăță automat tamburul. În cazul în care echipamentul trebuie mutat, pentru modelele montate pe remorci cu axă centrală este disponibil un adaptor pliabil pentru bara de tracțiune.

Modele Tambur
SIEBO 5000 Ø 2.000 x 4.550 mm
SIEBO 6000 Ø 2.200 x 5.500 mm
SIEBO 8000 Ø 2.200 x 7.500 mm