INSTALIZA

Weima

Home / Weima

Gama completă de tocătoare secundare de viteză mare pentru diferite tipuri de deșeuri pretabile pentru această operație.

WEIMA WLK

Seria WEIMA WLK este proiectată pentru capacități mari și se pretează la mărunțirea aproape tuturor tipurilor de deșeuri – în special pentru: Materiale plastice. Bulgări de plastic, țevi, resturi din industria auto, materiale turnate prin suflare (sticle PE/PET/PP, găleți, paleți și containere), precum și hârtie, carton, lemn și metale ușoare. Numeroase opțiuni de mașină asigură o adaptare optimă la orice aplicație. Tocătorul poate fi integrat în mod ideal ca pre-tocator într-o soluție de proces în două etape.

PowerLine

Seria PowerLine: Performanță pe care te poți baza! PowerLine preia orice tip de deșeuri, inclusiv materiale murdare. Este ideal ca tocător secundar în sisteme cu mai multe etape: după sortarea materialului care nu este ideal pentru producția de RDF, materialul valoros rămâne și este gata pentru o reducere suplimentară a dimensiunii. Această mașină este echipată cu o transmisie hidraulică, o transmisie directă sau o curea de putere.

FineCut

Seria FineCut: Uneori lucrurile mici vin de la mașini mari! Cu cât dimensiunea particulelor este mai mică, cu atât valoarea de revânzare este mai mare. FineCut este tocatorul secundar ideal pentru sistemele cu mai multe etape. Datorită vitezei sale mai mari ale rotorului, această mașină este capabilă de un randament ridicat. Dimensiunea particulelor fine a materialului mărunțit este ideală pentru crearea de RDF de înaltă calitate.