INSTALIZA

Willibald

Home / Willibald

Tocătoarele au o lungă tradiție la Willibald. În calitate de specialist pentru aceste mașini mobile, Willibald vă poate oferi cele mai bune sisteme personalizate pentru diferite cerințe. Activitatea de bază este seria de tocătoare mari de viteză, cum ar fi Shark EP5500.

EP 5500 SHARK 5

Materialul dumneavoastră - soluția noastră

Ultima generație de mașini în cinci versiuni de rotor optimizate pentru toate cerințele.
Atât în procesarea biomasei, cât și în procesul de compostare, cea mai recentă serie Willibald oferă rezultate despre care până acum se credea că ar fi fost de neatins. Multe materiale diferite pot fi prelucrate exact așa cum este necesar, datorită sistemelor unice de mărunțire din seria EP. Atât în domeniul lor principal de utilizare (și anume compostarea), cât și în aplicarea din ce în ce mai importantă a biomasei, Sharks s-au consacrat cu succes și în domeniul tratării substratului cu biogaz. În plus, „Rechinii Willibald” sunt folosiți cu succes și pentru prelucrarea scoarței și a turbei, precum și pentru fabricarea așchiilor de lemn din materiale lemnoase rămase și vechi (de exemplu, paleți) pentru utilizarea în reciclare termică. Alegerea tipului de rechin care se potrivește nevoilor dvs. va perfecționa rezultatul mărunțirii în conformitate cu cerințele dvs. individuale de material. Sunt disponibile cinci variante personalizate:

SHARK 5 – Versiunea 1 – Cele mai bune rezultate
SHARK 5 – Versiunea 2 – Robust și fin
SHARK 5 – Versiunea 3 – Polivalentul
SHARK 5 – Versiunea 4 – Cel universal
SHARK 5 – Versiunea 5 – Maestru în procesarea biomasei

MS 3000 - MINISHARK

Potrivită ideal pentru proiecte de tocător mai mici

Introducerea cu costuri reduse în lumea tocătoarelor Willibald pentru volume mai mici de producție.

Succesul generează succesul: Fosta serie de modele entry-level Minimax 2000 a fost acum combinată cu componentele seriei extrem de de succes EP 5500 Shark. Rezultatul este noul MINISHARK 3000. „Micul rechin” este acum modelul entry-level pentru „Willibald World of Shredders” și promite rezultate optime la un cost mai mic.

Pe lângă varianta cu 22 de scule fixe (la fel ca și pe modelul predecesor), MINISHARK este acum disponibil opțional și cu un rotor, 18 ciocane cu balansare liberă și un sistem de sită pentru controlul produsului finit. În același timp, compactul MS 3000 impresionează în ceea ce privește eficiența și economia și poate procesa în mod fiabil o gamă largă de materiale, de la deșeuri verzi la materiale de compost până la lemn din demolări și ambalaje din lemn. În funcție de calitatea lemnului, acesta poate fi procesat în așchii de lemn reutilizabile care sunt ideale pentru ardere pentru a produce energie.

Pentru o mai bună adaptare la cerințele dumneavoastră individuale, puteți alege unul dintre cele două tipuri de rotoare:

rotor cu 22 de scule fixe
rotor cu 18 ciocane oscilante

Potrivit în special pentru:

Deșeuri verzi, lemn vechi pre-tocat, paleți, scoarță, turbă, substrat de biogaz (de exemplu, sfeclă de zahăr, cartofi, ceapă)

Caracteristici:

– Acționare hidraulică diesel
– Șasiu autorizat pentru drumurile publice – 80 km/h – standard ABS
– Podea continuă robustă cu uzură redusă și rolă de alimentare agresivă
– Acționare mecanică a rotorului prin intermediul unei curele scurte de putere
– Două sisteme de rotor disponibile: Înainte de a cumpăra, aveți posibilitatea de a personaliza MS 3000, astfel încât să fie și mai potrivit nevoilor dvs. și aveți la dispoziție 18 ciocane cu balansare liberă sau 22 de scule fixe în mașină, fiecare în combinaţie cu contracuțite.
– Granulația finală poate fi schimbată hidraulic (contractuțite / distanță rotor) și cu un sistem de coș cu sită.
– Toate funcțiile pot fi operate fie printr-un dulap de comandă, fie, opțional, prin telecomandă radio – operare simplă cu butonul de pornire/oprire automată
– Acces unic pentru întreținere și service: ca și în cazul modelului EP 5500 Shark, banda de descărcare a Minishark poate fi, de asemenea, rotită pentru a permite mult spațiu pentru lucrări de service și întreținere.

UZ 80 - Biomaster

Tocător electric staționar

Tocatorul universal UZ 80, care economisește spațiu, staționar, procesează multe materii prime organice diferite, precum și compostul și materialele lemnoase mai mici în cel mai scurt timp. Principalele domenii de aplicare ale tocătorului electric robust WILLIBALD sunt în primul rând clienții din domeniile instalațiilor de compostare, fabricilor de humus sau instalațiilor de biogaz.

Puterea sa constă în utilizarea neîntreruptă, automată și continuă. În combinație cu benzi transportoare suplimentare, întregul proces, inclusiv alimentarea și descărcarea, se desfășoară de la sine.

Aplicație:
– Lemn pre-tocat
– Material de compost
– Scoarta
– Turbă
– Deșeuri verzi pre-tocat
– Post-tocarea diferitelor materii prime pentru substraturi de biogaz. De exemplu, sfeclă de zahăr, gunoi de grajd, iarbă și porumb siloz
– Defibrarea altor materiale organice

Caracteristici:
Acționare asigurată prin motor electric de 45 kW în funcționare staționară
Deschidere de alimentare de aprox. 40×70 cm – buncăr opțional disponibil
Rotor robust cu ciocane mobile
3 contracuțite; interschimbabile individual
Granulația finală poate fi reglată manual (contracuțit, distanță/rotor) printr-un șurub de fixare.

Majoritatea utilizatorilor integrează sistemul compact de mărunțire într-un sistem de transport pentru a automatiza procesarea. În combinație cu un sistem fotovoltaic, tocatorul electric poate fi operat și mai economic și mai ecologic.

FLEXSTAR 3000

Cernere perfectă

Odată ce materialele originale au fost mărunțite și (în funcție de material) întoarse de mai multe ori, totul trebuie cernut. Asta pentru că numai separarea perfectă a componentelor de diferite dimensiuni oferă un rezultat perfect. De la compost și mulci de scoarță până la așchii de lemn până la sol bogat în nutrienți – cea mai bună cernere posibilă în stil WILLIBALD garantează o consistență maximă a dimensiunii pentru fiecare material.

Cerere puternică a 3 fracții într-o singură operație

Noul site de tip stea FLEXSTAR 3000 a fost proiectat cu scopul de a sorta biomasa, compostul, lemnul vechi pre-zdrobit, mulciul de scoarță și așchii de lemn în trei fracțiuni într-o singură operațiune și apoi descarcă separat. FLEXSTAR 3000 își iese cu adevărat în sine atunci când tehnologia convențională de screening își atinge limitele. Materialele vrac umede și lipicioase care tind să se lipească rapid de bazele sitei sunt cernute eficient și economic. O înălțime a benzii de descărcare a materialului de aproximativ 3,80 m permite o capacitate mare de depozitare sub echipament și, în consecință, o funcționare optimizată a încărcătorului pe roți.

oarte mare. Capacitatea acestor echipamente diferă de la caz la caz și se dimensionează individual pentru fiecare client în funcție de nevoile personale.

Configurație mobilă tip hook-lift sau staționară.

Soluția de cernere cu tambur rotativ.

Fii convins de Siebo chiar și pe sol greu și umed, oferă caracteristici remarcabile. Soluțiile inteligente de detaliu vă oferă fiabilitate operațională, ușurință în service și utilizare.
Cerere excelentă a unei game largi de materiale.

Noul tambur rotativ Siebo este proiectat pentru utilizare pe site-urile de reciclare și eliminare a deșeurilor. Ciurul mobil se caracterizează prin construcția sa robustă și componentele de înaltă performanță, fiind foarte ușor de operat de către o singură persoană.

Chiar și versiunea standard a Siebo este plină cu multe opțiuni și caracteristici. Mașina poate fi personalizată în funcție de nevoile dumneavoastră specifice. De exemplu, cu separator de materiale grosiere, tamburi magnetici etc. Transformați cu ușurință ciurul dvs. cu 2 fracții într-unul cu 5 fracții!

Tamburul de sortare rotativ este capabil să cearnă cele mai dificile materiale. Ciurul procesează în mod fiabil deșeurile menajere și industriale, compostul, scoarța, așchiile de lemn, materialele în vrac sau pământul excavat, alimentarea controlată a materialului în funcție de sarcină asigură cea mai bună utilizare posibilă a suprafeței mari de sortare. Tamburul de cernere, care este antrenat silențios de o curea de prindere și un lanț, poate fi înlocuit foarte ușor.

Datorită benzilor de evacuare pliabile hidraulic, ciurul este gata de funcționare în mai puțin de 5 minute. Peria rabatabilă hidraulic, care este o caracteristică standard, curăță automat tamburul. În cazul în care echipamentul trebuie mutat, pentru modelele montate pe remorci cu axă centrală este disponibil un adaptor pliabil pentru bara de tracțiune.

Modele Tambur
SIEBO 5000 Ø 2.000 x 4.550 mm
SIEBO 6000 Ø 2.200 x 5.500 mm
SIEBO 8000 Ø 2.200 x 7.500 mm